Information
Search

Пенал П 600 (2)

Модель: 11835

Короткий опис


Розміри: ширина 60 см глибина 35 см висота 222 см      Аліса – це модульні меблі для дому. До їх складу входить сучасні моделі меблевого ряду різноманітного дизайну та призначення. Меблі виготовляються з найкращих матері... Читати далі...

3 315 грн.

  • Наявність: На складі


Розміри:

ширина 60 см

глибина 35 см

висота 222 см

  

 

Аліса – це модульні меблі для дому. До їх складу входить сучасні моделі меблевого ряду різноманітного дизайну та призначення.

Меблі виготовляються з найкращих матеріалів, найміцніших, екологічно безпечних та повністю нешкідливих. Модульні меблі для дому Аліса виготовляються із ДСП товщиною 16 мм виробництва Kronospan. За замовчуванням використовується поєднання кольорів Дуб Венге та Дуб Молочного, проте можливе застосування будь-якої іншої колірної серії з таких компонентів: Сірий, Яблуня локарно, Вільха гірська, Горіх лісовий, Дуб венге, Дуб молочний, Бук Баварія.

Модульні меблі для дому Аліса тим і хороша, що кожен з модулів чудово поєднується один з одним, це дає можливість сформувати інтер'єр для будь-якої квартири чи будинку.

Модульні меблі для дому – це ті меблі, які будуть оточувати вас під час відпочинку, сімейних обідів і під час сну, тому вибір меблів та оформлення вашого інтер'єру слід доручити саме таким фахівцям як ми, тобто професіоналам своєї справи.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре